AVON

Barlogul Ursilor

marți, 13 ianuarie 2009

CAZURI URGENTE



The Hunger Site



Ana Macovei

Nico ne-a lăsat un mesaj despre o altă dramă: "am gasit si eu o mama disperata ca nu are cu ce sa-si creasca copilasii, eu zilele astea le trimit un pachet cu haine si cateva jucarii si ceva banuti, f multi nu am nici eu dar...., mai multe cititi aici
http://apreuteseicostel.webs.com/ajutama.htm "

CĂTĂLIN

Teodoraion ne povesteşte despre un alt caz:

Catalin Micu - elev al clasei 11 Mi 2, Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Barlad - suferind de leucemie mieloblastica acuta, diagnosticat in 29 mai 2008, aflat in citostatice la Cluj , se chinuie sa traiasca si sa fie langa familia lui - fratele sau, Tudor Micu, elev in clasa a VII -a, Scoala nr 1 - urmand sa fie donatorul - compatibil 100 % cu fratele sau dupa analize. S-au facut o serie de activitati si de donatii, dar mai sunt necesari bani pentru a fi programat la operatie in Padova, Italia, unde i s-au dat sanse de reusita ale operatiei ! Va rugam, ajutati-l pe Catalin-prin donatii sau initiati activitati in acest scop.
Conturile sunt:
RON - RO98BTRL03801201822962XX
EURO - RO47BTRL03804201822962XX
titular Elena Micu

Ioana a observat că Mihaela Popovici a trimis un apel pe mess despre acelaşi caz....tot Ioana a găsit şi un link în temă:
http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/01/21/frumosii-adolescenti-ai-micului-oras-barlad-salveaza-stelutele-de-mare-catalin-stefan-micu/


ALEXANDRA

Ioana ne-a atras atenţia asupra unui nou caz care necesită ajutor:

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-la-doar-trei-anisori-alexandra-sufera-de.html


GABRIEL

Pentru cele dintre voi care nu au aflat încă, iată cazul unui copilaş foarte bolnav:
http://mami.ro/familia-ta/forum/anunturi-umanitare/sa-l-ajutam-pe-gabriel~f5.63.4444/
Drama micuţului şi a părinţilor lui a apărut şi la Povestiri adevărate:
http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestiri-adevarate/noutati/la-povestiri-adevarate-doi-parinti-ne-implora-sa-le-salvam-bebelusul.html
Noi toate suntem mămici şi avem nişte pârlite de indemnizaţii sau poate lucrăm, dar salariile sunt insuficiente pentru acoperirea nevoilor copiilor noştri, dar măcar puiuţii noştri sunt sănătoşi, îi avem acasă şi, când îi strângem în braţe, orice nor dispare.
Urmărind zilnic topicul despre Gabriel, am aflat că există acum şi numere de telefon la care se poate dona.
TELEDON DOAR IN RETEAUA ROMTELECOM:
0900900203 PENTRU A DONA 3 EURO
0900900205 PENTRU A DONA 5 EURO

Vă aştept şi cu voturi şi comentarii pe următorul link:
http://www.libertatea.ro/stire/viata-unui-copilas-de-trei-luni-depinde-de-noi-sa-l-ajutam-226567.html

Am luat din comentariul pus de giaserbu link-ul de mai jos... nu cred că mă pot uita încă... Gabriel s-a stins.... şi ieri citisem pe forumul de pe mami că s-au strâns banii pentru plecare şi mai sunt doar câteva formalităţi de făcut... în zile ca asta mă doare sufletul şi mă întreb ce Dumnezeu permite o asemenea soartă!!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131465&whichpage=10


MARIA

Rucsandra Tudor s-a interesat de cazul fetiţei cu paralizie cerebrală... Mama Mariei : "sunt foarte ocupata cu stransul banulor pt maria si sa va dau o veste buna am strans o parte din bani speram la sfarsitul lunii februarie sa plecam in germania sa incepem recuperarea!daca vreti sa ne dati o mana de ajutor votati povestea mariei http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html asa o ajutati sa ramana mai mult timp pe blogul lor si sa-si stranga banutii pt tratament daca doriti puteti sa lasati si un comentariu ar fi de mare ajutor. va multumim!!!"

12 comentarii:

vantdebrad spunea...

Am donat in contul mamei 100 lei pt Gabi.
Sa i dea Dzeu sanatate!
Daca toate am depune si 10 lei, probabil ca sansele lui Gabi se vor apropia de realizare.

vantdebrad spunea...

inca 200 de la o prietena..
uraaa

Andreea Radu a.k.a. oandree spunea...

Mădălina, îţi mulţumesc pentru sumele donate! Eu nu cred că voi putea da atât, cel puţin nu luna asta, dar tot am să depun câte 20 de lei pentru fiecare. Îmi pare tare, tare rău că nu am cum să-i ajut mai mult, dar, cum ai spus şi tu, şi 10 lei dacă ar pune toată lumea, s-ar strânge imediat banii!

vantdebrad spunea...

ANDREEA,
NU SUMA CONTEAZA!
IMPORTANT ESTE SA FACEM UN PAS CATRE SPERANTA..
IMPORTANT ESTE SA GANDIM CA SI NOUA NI S AR FI PUTUT INTAMPLA ASTA SAU NI SE POATE INTAMPLA SI, DACA TOTI NE AR COMPATIMI SI ATAT..E GRAV..
NOI NU SUNTEM CONSTIENTI CA, IN ASTFEL DE CAZURI NU SUMA CONTEAZA..CI GESTUL.POATE NE E RUSINE SA DEPUNEM 5 LEI, 10 LEI CA NE GANDIM CA NU E O SUMA MARE SI CA NU PUTEM AJUTA CU ACESTE SUME..CEA MAI MARE GRESEALA..DE ACESTI 5 LEI, 10 LEI POATE DEPINDE O VIATA!
ASA CA, FETELOR VA ROG GANDITI VA CUM AR FI SA VA TINETI COPILUL DECAT 10 MINUTE PE ZI IN BRATE SI ATUNCI POATE SA AI GHINIONUL SA DOARMA!
HAIDETI SA FACEM CE STIM NOI MAI BINE..SA FIM MAME SI SA DEPUNEM CAT AVEM PT A AJUTA UN SUFLETEL SA MANANCE SI SA TRAIASCA SANATOS SI FRUMOS CA SI COPII NOSTRI!
EU VA MULTUMESC!

mada_2007 spunea...

din pacate gabi a plecat dintre noi :((

Unknown spunea...

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-la-doar-trei-anisori-alexandra-sufera-de.html
poate ati vazut sau auzit ceva despre ea. nu stiu ceva nou. stie cineva?

teodora spunea...

si eu am dat in lista pe mess cazul alexandrei si au donat cateva mamic..si eu zilele astea voi merge la banca...cu putin se face ceva..ca mult nu avem dar Succesul este garantat doar celor care se zbat sa-l obtina.
Daca nu acum, cand ? Daca nu cu mine, cu cine ? Daca nu aici, atunci unde ?

casyana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
teodora spunea...

Catalin Micu - elev al clasei 11 Mi 2 , Liceul Teoretic Mihai Eminescu,Barlad - suferind de leucemie mieloblastica acuta,diagnosticat in 29 mai 2008, aflat in citostatice la Cluj ,se chinuie sa traiasca si sa fie langa familia lui - fratele sau,Tudor Micu, elev in clasa a VII -a,Scoala nr 1 - urmand sa fie donatorul - compatibil 100 % cu fratele sau dupa analize. S-au facut o serie de activitati si de donatii dar mai sunt necesari bani pentru a fi programat la operatie in Padova,Italia ,unde i s-au dat sanse de reusita ale operatiei ! Va rugam ,ajutati-l pe Catalin-prin donatii sau initiati activitati in acest scop. Conturile sunt: R098BTRL03801201822962XX sau R047BTRL03804201822962XX .da mia departe [Crucea Rosie

Unknown spunea...

mihaela popovici a trimis un apel pe mess. vad ca si teodora a scris mai sus despre catalin.
mi-am permis sa caut pe net si am gasit asta http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/01/21/frumosii-adolescenti-ai-micului-oras-barlad-salveaza-stelutele-de-mare-catalin-stefan-micu/

nico maer spunea...

am gasit si eu o mama disperata ca nu are cu ce sa-si creasca copilasii, eu zilele astea le trimit un pachet cu haine si cateva jucarii si ceva banuti, f multi nu am nici eu dar...., mai multe cititi aici
http://apreuteseicostel.webs.com/ajutama.htm

nausyca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.